Dolar 34,0723
Euro 37,8595
Altın 2.795,16
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

RAKI MASASINDA PEKİŞEN DOSTLUK, BEYKOZ BELEDİYESİ’NDE MAKAM İLE TAÇLANDIRILDI

RAKI MASASINDA PEKİŞEN DOSTLUK, BEYKOZ BELEDİYESİ’NDE MAKAM İLE TAÇLANDIRILDI
REKLAM ALANI
12 Eylül 2024 13:04 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2024 14:28
235
A+
A-

12.09.2024- Yerel Seçimlerin ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler başkanlığında oluşan Beykoz Belediyesi üst düzey kadrolarındaki atamalar çok tartışılır olmuş. Yapılan bu atamalar sonrası Beykoz’u Beykozlular Yönetecek söylemi, Beykoz’u Beykozlu Yönetecek söylemine evrilmişti.

Beykoz’da bu atamalardan biri de Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Müfit Yetkin oldu. Beykozluların tanımadığı bu ismin nasıl Beykoz’a Belediye Başkan Yardımcısı olduğunun yanıtını haberimizde bulacaksınız.

Ayrıca CHP kanadında çokça tartışılan Beykozlular Vakfı Eski Başkanı Şaban Tören’in Alaattin Köseler’in aday gösterilmesindeki etkisini öğrenmiş olacaksınız.

 

 CHP Kanadını çok yakından tanıyan gazeteci Ali Rıza Yıldız ‘KÖSELER’E ŞABAN TÖREN MOBİNGİ‘ başlıklı bir paylaşım yaparak Şaban Tören’le ilgili CHP Kanadında yapılan yorumları yazdı ve yorumun sonunda ”Şaban Tören’e Köseler nasıl bu kadar boyun eğiyor bilinmeyen ne var aralarında diye soruyor” sorusunu getirmişti. 

BU SORU ÜZERİNE BİZ DE BU SORUYA YANIT BULMAK İÇİN UFAK BİR ARAŞTIRMA YAPTIK. BAKIN KARŞIMIZA NELER ÇIKTI…

ÖNCE GAZETECİ ALİ RIZA YILDIZ’IN PANDORANIN KUTUSUNU AÇAN O PAYLAŞIMI 

 

 

PEKİ ŞABAN TÖREN’İN BAŞKAN ALAATTİN KÖSELER’İN ADAYLIK SÜRECİNDE ETKİSİ NE KADAR OLDU

TARİH 13 AĞUSTOS 2023. SEÇİMLERDEN ÇOK ÇOK ÖNCE. GAZETECİ CAN ATAKLI- ŞABAN TÖREN-ALAATTİN KÖSELER- MÜFİT YETKİN (MÜFİT YETKİN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNDEN SONRA BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YAPILDI) / KADIKÖY ASIRLIK RESTURANTTA RAKI-BALIK SOFRASINDA

 

 

ŞABAN TÖREN’İN SEÇİM SÜRECİNDE DOSTLARLA DEDİĞİM PAYLAŞIM…

ŞABAN TÖREN’İN GAZETECİ CAN ATAKLI İLE SAMİMİYETİNİN GÖSTERGESİ

 

 

ŞABAN TÖREN KENDİSİNİ ELEŞTİRENE AŞAĞIDAKİ USLUPLARLA YANIT VERİP MEYDAN OKUYOR

CHP Kanadında Şaban Tören ile Başkan Alaattin Köseler arasındaki yakınlığa ilişkin sorulara cevap aranırken, Şaban Tören’in Gazeteci Can Ataklı merkezli Başkan Alaattin Köseler ile yakınlığı seçimlerden 1 yıl önceye kadar görülüyor. Ha keza Can Ataklı merkezli  buluşmada yer alan Müfit Yetkin Beykoz Belediye Başkan  Yardımcısı olmuş durumda. Bu kareler gösteriyor ki İETT Kurumsal İletişim Daire Başkanlığında yer aldığı için gazeteci Can Ataklı’yı tanıması, Şaban Tören ve Başkan Alaattin Köseler ile rakı balık sofralarında ortak dostluğu getirerek pekiştirmiş gözüküyor. 

SON OLARAK YİNE ŞABAN TÖREN’İN PAYLAŞIMINDAN İŞİ NOKTALAYALIM

 

BU YAZI BEYKOZ’DA NOKTALAYIP DİKİLİ’YE DÖNEN ŞABAN TÖREN MESAJINDA KONFORUNU SAĞLADIĞI İÇİN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER’E TEŞEKKÜR EDİYOR.

HABERİN BAŞINDA GAZETECİ ALİ RIZA YILDIZ’IN CHP KANADINDA KONUŞULANLARA İLİŞKİN ‘KÖSELERE ŞABAN TÖREN MOBİNGİ ‘ BAŞLIĞINI VE PAYLAŞIMIN SONUNDA YER ALAN; ‘ŞABAN TÖREN’E ALAATTİN KÖSELER NEDEN BU KADAR BOYUN EĞİYOR, ARALARINDA NE VAR’ SORUSUNUN YANITI DA BU KARELERLE CEVAPLANMIŞ OLUYOR… 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.