Dolar 32,5685
Euro 35,2414
Altın 2.468,64
BİST 10.703,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Rant, Peşkeş, Kandırıldık, Darbe, Siyasi Bedeli Olacak…

Rant, Peşkeş, Kandırıldık, Darbe, Siyasi Bedeli Olacak…
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2023 11:11
219
A+
A-

ATALARIMIZ DER Kİ, SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE BAK…

Kim dedi kime dedi detaylarına girmeye gerek görmüyoruz. Bütün bunlar bir hezayanın haykırışı. Ne var ki üstüne alınan yok, muhatap yok. BEYKOZ muhatap alınmıyor mu? Yoksa okullarımız ne olacak diye Milli Eğitime, Valiliğe bu soruyu sorabilecek biri yok mu? Beykoz’u yönetenler devlete erşim sağlayamıyor mu?

BÜTÜN BU SÖZLER BİZE DEĞİL BEYKOZ’U YÖNETENLERE

İÇİNDE NELER Mİ VAR

RANT VAR, PEŞKEŞ VAR, KANDIRILDIK VAR, DARBE VAR, SİYASİ BEDEL ÖDETME VAR…

VAR DA VAR DAHA NE OLSUN…

BİR RESMİ AÇIKLAMA OLSA BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAYACAK

BEYKOZ GAZETESİ OLARAK AYLARCA ÖNCE İLK KEZ GÜNDEME GETİRDİK, UYARDIK…

https://www.beykozgazetesi.com/binlerce-ogrenci-tasimaliya-devam/

 

ÇOK MU ZOR RESMİ AĞIZDAN AÇIKLAMA YAPMAK, HİÇ Mİ MUHATABINIZ YOK, BEYKOZ’U YÖNETENLER DEVLETE ERİŞİM SAĞLAYAMIYOR MU…

ATALARIMIZ DER Kİ SÖYLEYENE DEĞİL ;SÖYLETENE BAK

Aşağıdaki kesitler özellikle Çavuşbaşı başta olmak üzere Beykoz’daki eğitim sorununu gündeme getiren vatandaşın oyları ile yani vatandaşın sesi olan muhtarlarımızın toplantısından alınmıştır…Yani bir nevi vatandaşlarımız seslenmiştir….

İŞTE O KESİTLER…
Konu hakkında hiçbir kurumdan gerekli bilgileri alamadıklarını söyleyen muhtarlar daha önce bir cemaatten alınan bu arazinin şuanda Milli Emlak’ta olduğunu ve tekrardan cemaate verileceğini iddia ediyor.

Ahmet Akça’nın olduğu yer Beykoz Belediyesi’nin ukdesine alındı. Okulu yıktılar ama araziyi aldı. 4 yıldır bir arazi tahsis etmedi.

“İlçe Milli Eğitim Müdürü bize modern bir okul yapılacağını söyledi. İnandık biz. Ankara’dan bir arkadaş ile görüştüm. ‘Siz bu okullar için sakın uğraşmayın.’ dedi. Ve bize bu okulların buradan gittiğini vâkıfa verildiğini kesin, net olarak söyledi.”

“Cemaate 12 bin m2 kapalı alana cami yapıldı. Onların mağduriyeti ortadan kaldırıldı. Böyle bir şey varsa eğitime çok büyük darbe yapılıyor demektir. Bölgede çok büyük mağduriyet var.“

Mahallemizde şuan imar var, yıkılan okul yerine bugün bir okul yapılabilir. Hiçbir engel yok. Çavuşbaşı kime rant çekilmeye çalışıyor?”

“Okulların açılma zamanı geldi hiçbir gelişme yok. Biz bunu beklerken öğreniyoruz ki Milli Emlak’a devredilmiş. Bir rivayete göre de Milli Emlak üzerinden bir cemaate devredilecekmiş. Seçimler bitti, bizim aldığımız duyumlara göre buralar birilerine söz verilmiş.

Kime burayı peşkeş çekeceksiniz? Hangi cemaate vereceksiniz? Bizim sizden ricamız buradaki okulları yapın. Eğer bu siyasiyse, siyasi bir bedeli de olacaktır.” diye konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.