Dolar 32,5649
Euro 35,2443
Altın 2.467,58
BİST 10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Şampiyon Oyuncu Çavuşbaşıspor’a İmzayı Attı

Şampiyon Oyuncu Çavuşbaşıspor’a İmzayı Attı
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2023 09:02
530
A+
A-

26.07.2023- Oynadığı son dört sezonda fomaını giydiği 5 takımda şampiyonluk gören Sierra Leoneli Habibu Samu 2023-2024 sezonu için Çavuşbaşıspor’a imzayı attı.

 Sierra Leoneli futbolcu, 4’ü 1.Amatör Lig’de, biri de 2.Amatör Lig’de olmak üzere 5 şampiyonluk sevincine ortak oldu. İlk şampiyonluğuna 2018-2019 yılında Çavuşbaşıspor ile yaşayan Samu, bu yıl tekrardan Çavuşbaşıspor’a imza atarak 2023-2024 sezonunda bende varım dedi. Habibu Samu, bugüne kadar oynadığı 75 maçta, 33 gol kaydetme başarısı göstermiş, kanat, forvet, orta saha gibi çok yönlü oyunu ile bearanan bir oyuncu olmuştu.

İstanbul 1. Amatör Kümede bu yıl Beykoz’u temsil edecek olan Çavuşbaşıspor hatırlanacağı üzereTeknik Direktör Kemal Çolak ile anlaşmış, A Takım Sorumluluğunu 2. Başkan Mehmet Şahin’e emanet etmişti.

Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Çavuşbaşısspor Başkanı Yaşar Şahin;

Bu yıl transferlerde seçiçi dvranarak Çavuşbaşıspor’a yakışır bir kadro oluşturmaya çabalıyoruz. Mevcut koşullarda amtör kümeler bütçesel anlamda sıkıntılı bir sezon geçirecek. Bu nedenle her bir kuruşun hedefine ulaşması lazım. Habib tanıdırğımız, bildiğimiz bir evladımız. Statü gerei süper amatör kümede oynayamıyordu. Bu yıl yuvasına dönmüş oldu. Başarısını ispatlamış bir evladımız. Yıllardır bizimle, içiçe. Aynı başarıları bu yıl Çavuşbaşıspor forması altında göstereceğine olan inancımız tam. A Takım sorumlumuz Mehmet Şahin ve Teknik Direktörümüz Kamil Çolak’ın raporları doğrulusunda kadro yapılanmamızı oluşturmaya çalışıyoruz. İnşaAllahyüzümüzü gülderen bir sezon olur, camiamıza ve Habib’a hayırlı olsun açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.