Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

SHINKO GROUP Gençler ve Spor İçin Ben de Varım dedi. Çavuşbaşı Spor Kulübüne Sponsor Oldu

SHINKO GROUP Gençler ve Spor İçin Ben de Varım dedi. Çavuşbaşı Spor Kulübüne Sponsor Oldu
REKLAM ALANI
8 Ekim 2023 21:31
223
A+
A-

Türkiye’nin en Seçkin şirketlerinden SHINKO GROUP sporun ve sporcunun yanındayım diyerek Çavuşbaşı Spor Kulübüne sponsor oldu.

08.10.2023- Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından spor yapmanın önemi yadsınamaz. Bu bağlamda spor kulüplerinin yaşatılması çok büyük bir önem arzediyor. Çavuşbaşı’nda bine yakın çocuğun ve gencin spor eğitimi aldığı Çavuşbaşı Spor Kulübü gençlere bu imkanı tanıyor. Kulüp duyarlı destekçileri vasıtası ile çocuklara ve gençlere daha iyi şartlarda imkan sunuyor.

Futbolun her kategorisinde tüm yaş gruplarında mücadele veren Çavuşbaşı Spor Kulübü ayrıca Taekwondo branşı ile de federe olmuş durumda. Kulüp büneasinde bini aşkın lisanslı çocuk ve genci barındıyor.

SHİNKO GROUP ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN BEN DE VARIM DEDİ

Söz konusu çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi olunca duyarlı firmalarımız da spor kulüplerine destekçi oluyor. Bu bağlamda Türkiye’nin en Seçkin firmalarından SHINKO GROUP’ta Çavuşbaşıs Spor Kulübüne sponsor olarak desteğini açıkladı.

Bu bağlamda Çavuşbaşı Spor Kulübü Muhammed Hanifi Dilmaç Tesislerinde yapılan anlaşma SHINKO GROUP adına iş insanı Bilal Demirel, Çavuşbaşıs Spor Kulübü adına da Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ve Genç Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Yanık hazır bulundu.

İmza sonrası açıklamada bulunan kulüp başkanı Yaşar Şahin, SHINKO GROUP’a ve Bilal Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Binlerce çocuğa ve gence 7 gün spor yapma imkanı tanınan  bu ortamda kendilerinin dstekleri ile daha iyi şartlarda, hizmet kalitemizi artırarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sunacağız. Bu bağlamda sponsorluklar çok önemli derken,

Bilal Demirel’de, burada çocukların ve gençlerin hem fiziksel ve hem de zihinsel olarak gelişmelerini görmek çok memnuniyet verici. Malum, internet başında bir çok çocuğumuz bu tarz ortamlardan uzak kalıyor. İyi ki bu tarz kulüplerimiz var. Buraların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi bizlerin boynunun borcu. Ne kadar çok çocuğun ve gencin gelişimine katkı sunabliyorsak o derece memnuniyet duyuyoruz. İki taraf için de hayırlı olsun. Onların gelişimine katkı sunabiliyorsak ne mutlu bizlere dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.