Dolar 34,2870
Euro 37,2166
Altın 2.982,38
BİST 9.014,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

SUSMAYIN CEVAP VERİN. YA BEYKOZ BELEDİYESİ YA DA MAHİR TAŞTAN ANLATSIN

SUSMAYIN CEVAP VERİN. YA BEYKOZ BELEDİYESİ YA DA MAHİR TAŞTAN ANLATSIN
REKLAM ALANI
12 Ekim 2024 14:45 | Son Güncellenme: 12 Ekim 2024 14:56
89
A+
A-

12.10.2024- CHP Siyasetinin önde gelen isimlerinden Soner Çelik bugün pandoranın kutusunu açacak bir paylaşımda bulundu. CHP İlçe Örgütü Başkanı Mahir Taştan’ın ikamet ettiği Görele Mahallesi’ndeki villanın kaçak olduğunu iddia eden Soner Çelik, villanın yıkım kararının uygulanması için Beykoz Belediyesi’ne Başvuruda bulunduğunu belirtti. 

İŞTE SONER ÇELİK’İN O PAYLAŞIMI 

 

İLÇE BAŞKANIN KAÇAK VİLLASININ YIKIM KARARININ UYGULANMASI İÇİN BEYKOZ BELEDİYESİNE BAŞVURUDA BULUNDUM.
 
1-Beykoz Belediye Başkanımız koltuğa oturduğunda ilk icraatı Elmalı köyünde bir partilimizin çatı katını yıkmak oldu. Oysaki o partilimiz yıllardan beri sandıklarımızda beklemiş partimiz için mücadele etmiş genç bir neferimizdi. Bu seçimde partimiz kazansın diye tüm aile gece gündüz çalışmıştı. Ama belediye başkanımız partilimiz demedi kepçelerle evini başına yıktı .Oysaki gencimize evlenip başını sokacağı bir yuvayı çok gördüler.
2-Başka bir partilimizin iş yerini başına yıktılar.
3-İlçe Başkanımız 3-4 katlı tripleks villa yapıyor. Ne gelen var ne soran var. Sen burda ne yapıyorsun diyen var. Görele mahallesine imar geldi de bizim mi haberimiz yok. Üstelik bunu akp nin belediyeyi yönettiği zaman yapıyor. Akp belediyesi neyin karşılığında CHP ilçe başkanını görmezden geliyor kimse sormuyor.
 
BELEDİYE BAŞKANIMIZI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM
1-Madem partili ayırt etmeksizin yıkım kararlarını gerçekleştiriyorsunuz gariban parti emekçilerimizin evlerini başına geçiriyorsunuz O zaman ilçe Başkanına iltimas geçmeyin.
2-Bu evi yapmak için partililerimizi dolandıran imar kanuna aykırı, izinsiz yapılan bu evi beykozlular takip ediyorlar.
3-Beykozlular bir tane kümes yapamazken, Çocuğum başını soksun diye 20 santim çatısını yükseltemezken ilçe başkanının devasa villa yapmasını görmezden gelmek partimize çok büyük zarar veriyor.
4-Cumhuriyet halk partisi gücü eline geçirenin değil yoksulun garibanın partisidir. Bunu yerine getirecek bu adaleti sağlayacakta belediye başkanıdır. Sizi göreve davet ediyorum..
 
1- BEYKOZ BELEDİYESİ İLÇE BAŞKANI MAHİR TAŞTAN’IN VİLALSININ KAÇAK OLUP OLMADIĞI HUSUSUNDA AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDADIR
 
2- CHP İLÇE ÖRGÜTÜ BAŞKANI MAHİR TAŞTAN GÖRELE MAHALLESİ’NDEKİ VİLLANIZ KAÇAK MI DEĞİL Mİ?  
 
3- KAÇAK VİLLANIN AKP DÖNEMİNDE YAPILDIĞI SÖYLENİYOR, AKP İLÇE TEŞKİLATI YA DA ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN’IN BU VİLLA KAÇAK YAPILDI İSE NASIL GÖZ YUMULDUĞUNU AÇIKLAMASI GEREKİYOR.
 
 
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.