Dolar 32,5757
Euro 35,2566
Altın 2.466,52
BİST 10.732,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Tabela Kocaeli Valiliği, İnşaat Beykoz’da!!!

Tabela Kocaeli Valiliği, İnşaat Beykoz’da!!!
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2023 12:45 | Son Güncellenme: 12 Temmuz 2023 13:05
155
A+
A-

11.07.2023- Beykoz Zafer Sarıyer İlkokulu İnşaatından ilginç kareler…Tabela Kocaeli, inşaat Beykoz…

Gazetemizie gelen Beykoz Karanlıkdere mıntıkasında hafriyat kamyonlarının aşırı hız yaparak tehdit oluşturduğu bilgisi üserine bölgeye intikalimiz gerçekleşti.

Gelen telefon üzerine  hafriyat kamyonlarının çalışma alanını takip ettiğimizde Yavuz Salim Mahallesi’nde Karanlıkdere’de bulunan Zafer Sarıyer ilk ve ortaokulu bölgesine çıktık. Yoğun bir şekilde hafriyat kamyonlarının buraya giriş ve çıkış yaptığını gözlemledik. İki binadan biri yıkılmış diğerinin yerine çok derin bir temel kazılmıştı. Çalışmaların nedeni bu idi.

TABELA KOCAELİ’YE AİT, REVİZEYE GEREK GÖRÜLMEMİŞ

Tabi her inşaatta bulunması gereken inşaat tabelaasını aramaya başladık. Ne görelim yüklenci firma Kocaeli’de daha önceden yaptığı inşaattan kalan tabela olsa gerek inşaat alaına gelişi güzel bırakıp üzerinde revizeye gitmemiş. Sonuç olarak inşaata ilişkin hangi firma yapıyor, ortaya nasıl bir eser çıkacak öğrenmiş olamadık.

Lkin bölge halkının beklentisi inşaatın bir an önce bitirilerek hafryat kamyonu yoğunluğunun kesilmesi. Zira kendileri ve çocukları için çok ciddi tehdit olarak değerlendiriyorlar.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.