Dolar 32,5685
Euro 35,2414
Altın 2.468,64
BİST 10.703,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

TEKNOFEST 2023 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda

TEKNOFEST 2023 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda
REKLAM ALANI
27 Nisan 2023 11:08
286
A+
A-

TEKNOFEST’in İstanbul etkinliği, 27 Nisan-1 Mayıs’ta İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek.

TEKNOFEST coşkusu 2023’te tekrar İstanbul’da
TEKNOFEST’in, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenmesi planlandı. 16-19 Mart’ta düzenlenecek olan İzmir’deki etkinlik, deprem felaketi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

TEKNOFEST’in İstanbul etkinliği, 27 Nisan-1 Mayıs’ta İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. TEKNOFEST’te bu yıl 41 ana yarışma, 102 farklı kategoride düzenleniyor ve bu yarışmalara 332 bin takım ve 1 milyondan fazla yarışmacı katılıyor. Yarışmalarda 13 milyon TL’nin üzerinde ödül, 30 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği verilecek.

Akıllı ulaşım, biyoteknoloji inovasyon, çip tasarım, dikey inişli roket, eğitim teknolojileri, engelsiz yaşam teknolojileri gibi birçok kategoride gerçekleştirilen yarışmaların yanı sıra TEKNOFEST’te, paydaş kurumlar, açtıkları stantlarda geliştirdikleri ürünleri ve sundukları hizmetleri de sergiliyor. Aralarında Bayraktar Kızılelma, Bayraktar Akıncı’nın da yer aldığı savunma sanayisinin öne çıkan projeleri de ziyaretçilere sunuluyor. Bu yıl Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı, ilk kez TEKNOFEST etkinlik alanında yerini alacak.

Türk Yıldızlarından Solo Türk’e birçok uçuş gösterisi
Türk Yıldızları, Solo Türk, Hürkuş, Gökbey, Aksungur, Bayraktar TB2, Jandarma Çelik Kanatlar, Bayraktar AKINCI, ATAK ve Anka da etkinlik kapsamında uçuş gösterileri gerçekleştirecek.

 İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak olan etkinliğe ziyaretçi kaydı “teknofest.org” adresinden yapılabiliyor.

İstanbul’un ardından TEKNOFEST, ziyaretçilerini 30 Ağustos-3 Eylül’de Ankara Etimesgut’taki 11’inci Hava Ulaştırma Üssü’nde ağırlayacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.