Dolar 32,5649
Euro 35,2443
Altın 2.467,58
BİST 10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Veli Arslan Beykozluların Hayır Duasını Aldı

Veli Arslan Beykozluların Hayır Duasını Aldı
REKLAM ALANI
20 Nisan 2023 19:23 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2023 19:26
205
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan Beykoz’da 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Beykoz’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak büyüklerinin hayır duasını aldı.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan beaberinde Belediye Meclis Üyesi Nazım keskin ve teşkilat mensupları ile Polenezköy ve Cumhuriyet Köyde mahalle esnafını ziyaret etti, taziye ziyaretlerinde bulunarak büyüklerinin hayır dullarını aldı.
Ziyaretlerde AK Parti’nin özellikle Türkiye tarihine damga vuran icraatlarından bahseden Veli Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ileterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

Veli Arslan Kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı
Aslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve şirketin kurucusu Veli Arslan. 1977 İstanbul doğumlu olmakla beraber aslen Tokat Erbaalıdır. 1989 yılında GÜMRÜK saha elamanı olarak başladığı meslek hayatında çeşitli firmalarda yöneticilik göreviyle devam ederek 2008 yılında Aslan GÜMRÜK’lemeyi kurmuştur. Veli Arslan ayrıca ASKON Yönetim Kurulu üyeliği, Ataşehir Tokatlılar Dernek Başkanlığı, İstanbul Tokatlılar Yönetim Kurulu üyeliği, Tokat Konfederasyonu gibi bir çok STK’ da görev alarak aktif bir sivil toplum gönüllüsüdür.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.