Dolar 32,5652
Euro 35,2484
Altın 2.468,68
BİST 10.733,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Yalıköyümüze yakışmıyor! Başbakanlık mı kaldı! Bir Pastan Ucube Daha

Yalıköyümüze yakışmıyor! Başbakanlık mı kaldı! Bir Pastan Ucube Daha
REKLAM ALANI
27 Ekim 2023 13:54
166
A+
A-

Beykoz Gazetesi olarak Beykozumuza değer katmaya devam ediyoruz. u seferki durağımız Yalıları ünlü Yalköy Mahallemiz.

27.10.2023- Haberimize konu ucube yapı döneminde Başbakanlığa bağlı olan Vakıfla Genel Mdürlüğü’nün 07.07.2015 tarihinde yani 8 sene önce Aksu İnşaat San. ve Ticaret LTD. ŞTİ’ne restorasyon konulu vermiş olduğu inşaat izni.

Başbakanlık kalmadı, pastan ucube duruyor

Ne var ki, Türkiye Cumhuriyeti’nde hükümet sistemi değişti. 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçildi. Daha önce Başbakanlığa bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Başbakanlığın sona ermesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığına devroldu.

Lakin ne hikmetse Beykoz’un nadide yerlerinden Yalıköy Mahallesi’nde ana cadde üzerinde pastan bir ucube 2015 tarihinden bu yana başbakanlık tabelası ile tüm çirkinliği ile gözlere hitap etmekte,çevre kirliliği oluşturmakta farklı ortamlara mekan olmaktadır.

Restore edilecekse neden edilmez?
Sorun var ise en azından tabela kaldırılıp üzeri neden giydirilmez muamma.
Bu ucube çirkinlik 8 yıldır orada durmakta ve daha ne kadar bu ucubeye bakacağız bilinmemektedir. O tabela, o pastan ucube hiç mi rahatsızlık vermez de 2015’ten beri oradadır…
Maalesef Yalıköy Mahallesi’nde vakıflara ait dükkan yerlerinin hali içler acısıdır.
Beykoz’u yönetenler bize kalırsa Beykoz’u bu çirkinliklerden kurtarmalıdırlar…
Zira bakımsız dükkan yerleri, atıl inşaat alanları bir tık öteye yapılan Beykoz Millet Kırathanesine gölge düşürecektir.

 

Daha önce de yazdığımız üzee Biz Cennetten köşe Beykoz’a ve Beykozlular dğer katmak üzere varız. Bu nedenle elçiye zeval olmaz diyor, yetkililere sesleniyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.