Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Yapılacak İcraat mı Yok. Beykozlunun sofrası olay oldu

Yapılacak İcraat mı Yok. Beykozlunun sofrası olay oldu
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2024 22:53 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2024 23:02
138
A+
A-

08.08.2024- Beykoz’da yerel seçimlerde Belediye yönetimi el değiştirdi. Seçim sürecinde verilen vaatler ortada iken Beykozlu’nun sofrası üzerinden bir kıyamettir kopup gidiyor. 

Önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından Kavacık’ta bulunan otobüs aktarma merkezinin hemen yanında 24 saat boyunca vatandaşların istifade etmesi üzerine çorba, su, ekmek vb ücretsiz bir şekilde hizmet veren Beykoz Millet Sofrası açılarak Beykozlulara hizmet vermeye başladı.

Ne var ki, yerel seçimeler sonrası belediye el değiştirerek yeni bir heyecan ve yeni hizmet algısı vatandaşta oluşmuşken Beykoz Belediyesi’nin ilk icraatlarından biri 24 saat esasına göre vatandaşlara hizmet eden merkezi konumda bulunan Beykoz Millet Sofrası’nın çalışma saatlerini 09:00-18:00’a çekmek oldu.

Tabi bu saatler vatandaşlar tarafından büyük bir tepki ile karşılaşınca Beykoz Belediyesi saatlerde revizeye giderek 06:00-19:00 saatleri arasında çalışma süresini uzattı. Yani 24 saat hizmet veren bir yerin hizmet saati düşmüş oldu.

Tam saat kargaşası atlatıldı derken Beykoz Millet Sofrası’nın bu defa adı değiştirildi. Beykoz Millet Sofrası olan isim Beykoz Sofrası olarak değiştirildi. 

Şimdi sormak gerekiyor seçim döneminde Beykoz Millet Sofrasının 24 saat olan çalışma süresini 06:00-19:00 saatleri arasına çekeceğiz diye söz verildi mi?

Beykoz Millet Sofrası adı Beykoz Sofrası diye değiştirilince daha iyi bir yer mi oldu, ya da ebatı falan mı büyüdü, MİLET ismini çıkartınca ne oldu, hangi mantıkla isim MİLLET lafzı çıkartıldı anlam verebilmiş değiliz.

Mevcut yerin çalışma saatlerini kısmak

Mevcut yerin adını değiştirmek o yere nasıl bir katkı ya da kalite getiriyor anlayanların anlayamayanlara bu durumu anlatması lazım.

Bir yerin çalışma saatlerinden kısmak ve bir yerin adını değiştirmek icraat mıdır bunu da Beykozluların takdirine bırakıyoruz…

ve son olarak Beykoz Millet Sofrasının adı Beykoz Sofrası olarak neden değiştirilme gereği hissedildi izahı var mıdır açıkça soruyoruz. NEDEN?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.