Dolar 33,9849
Euro 37,8698
Altın 2.822,88
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

ZEKİ AKSU’DAN KULÜBÜN İSMİ AÇIKLAMASI

ZEKİ AKSU’DAN KULÜBÜN İSMİ AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
2 Eylül 2024 13:58
79
A+
A-

02.09.2024- Beykoz A.Ş’nin dün ikinci ligdeki ilk maçında Tuzlaspor adı ile sahada yer alması çok konuşulmuş beraberinde bir çok soruyu getirmişti. Bu konuya ilişkin kulübün en tepesindeki isimden başkan Zeki Aksu’dan açıklama geldi. 

İŞTE AKSU’NUN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMASI

Beykoz’a, Beykozlulara ve Beykoz’un değerlerine
hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yıllar sonra profesyonel ligde mücadele etmenin heyecanı tarifsizdi. Deplasmanda galibiyetin eşiğinden dönüp bir puan alarak “vira bismillah” dedik. Zorlu bir süreçte futbolcularımızı bu maça hazırlayan teknik ekibimize teşekkür ediyorum.
Taraftarlarımız, şartlar ne olursa olsun yanımızda olduklarını bir kez daha gösterdiler. Özellikle maçın naklen yayını konusunda oluşan coşkulu talep, Beykoz sınırlarını aşarak tüm Türkiye’ye ve yurt dışına yayıldı. Bu durum, Beykoz Spor Kulübü’nün ne kadar büyük bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ancak yakın geçmişte, bu marka değerini korumak adına yürüttüğümüz projelere ve sponsorluk anlaşmalarımıza konulan engeller nedeniyle taraftarımızı istemeden de olsa üzdük. Bu durum yönetim kurulumuzun hayalinde de yoktu. Ancak, mücadele azmimizi hiçbir zaman kaybetmedik ve tüm zorlukları aşarak hedeflerimize ulaşacağız.
Amacımız, Beykoz 1908 A.Ş. ile Tuzla Spor A.Ş.’nin birleşmesiyle tek bir futbol kulübü olarak profesyonel liglerde mücadele etmek ve burada kalıcı olmaktır. Ancak bu hedefe adım adım ilerlemek zorundayız. Öncelikli hedefimiz, isim ve amblem değişikliği ile Tuzla takımını semtimize kazandırmaktır. Hukuki prosedürü hızla aşmak için Ankara ve İstanbul’da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu hafta sonuna kadar başvurularımızdaki eksikleri tamamlayarak isim değişikliği işlemlerini sonuçlandırmayı planlıyoruz.
Taraftarımızdan sabırlı olmalarını rica ediyoruz; bu sezon farklı bir isimle (Beykoz Anadolu A.Ş.) sahada olsak da, önümüzdeki sezonda Beykoz 1908 adıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefe giden yolda aksilikler yaşanabilir; hatta bizi başarısız göstermek isteyenler süreci uzatmak için çeşitli yollara başvurabilirler. Ancak, her ne olursa olsun Beykoz’a, Beykozlulara ve Beykoz’un değerlerine hizmet etmeye devam edeceğiz.
Saygılarımla,
 
Zeki AKSU
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.